Tag: жоро

image Погледни видео
7
Димитровски – Жоро: Мојата партиска функција е неспоива со новинарството

Дамјан Варошлија

декември 23, 2019

292

Во телефонски разговор за „Утрински брифинг“ генералниот секретар на Демократскиот сојуз Зоран Димитровски изјави дека партијата е подгот

Погледни видео