Tag: женски права

жени хероини Погледни видео
9
Се бараат жени хероини

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

844

– Бараме хероини за на жените кои секојдневно се борат за своите права и за доброто на заедницата им дадеме видливост. Ова за Утрински брифи

Погледни видео