Tag: етика

image Погледни видео
Змијанац: Општ пад на моралните и семејните вредности

Дамјан Варошлија

јануари 28, 2020

802

Општ пад на моралните вредности и губење на семејните вредности. Губење на контакт и комуникација на родителите со децата и една слика како фу

Погледни видео