Tag: епидемиолог

image Погледни видео
Ќе ја начекаме „Корона“ уште при влез во Македонија

Дамјан Варошлија

јануари 29, 2020

3414

Жарко Караџоски околу денешната ситуација во Македонија и светот околу вирусот Корона.

Погледни видео