Tag: емил ниами

Чехов и Малиот современ човек Погледни видео
6
160 години од раѓањето на Чехов – трибина „Малиот современ човек“

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

514

160 години од раѓањето на големиот руски писател Чехов. Вечерва по повод јубилејот ќе се одржи трибина со работен наслов „Малиот современ чове

Погледни видео