Tag: дс

image Погледни видео
Советникот Курти за УБ: ДСК не уценува, но нема да попуштиме за се

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

3007

Новинарот Насер Селмани направи неколку интервјуа, во ксоовската престолнина

Погледни видео