Tag: дск

image Погледни видео
Курти седнува на жешкото столче

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

3594

4,5 месеци после вонредните избори двете партии Самоопределување на Албин Курти и Демократскиот сојуз на Косово на Иса Мустафа целиот овој

Погледни видео