Tag: драмски театар

image Погледни видео
Румена Бужаровска: Претставата „Мојот маж“ е како збирка раскази на сцена

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 13, 2020

1990

Писателката Румена Бужаровска според чијашто збирка раскази „Мојот маж“, режисерката Нела Витошевиќ во Драмскиот театар ја постави истоиме

Погледни видео