Tag: дпа

image Погледни видео
Тачи: Политичкиот Ислам е реална опасност за Албанците

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

484

– Политичкиот Ислам е реалната опасност за Албанците во Македонија, било тоа историски, било тоа сега. Нашата партија цело време укажуваше

Погледни видео
image Погледни видео
Тачи: Поблиски сме до СДСМ – Заев направи историски исчекори, а Мицкоски праќа посредници за да имаме соработка

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

375

– Мислам дека главната битка кај албанскиот електорат се води помеѓу ДПА и СДСМ. Доколку гласот оди кај ДУИ тој е неупотреблив. Главната пое

Погледни видео