Tag: документарен филм

Владимир Ангелов за „Медена земја“ Погледни видео
Владимир Ангелов: Моите прогнози за „Медена земја“ се 2:0 за нас

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 4, 2020

1242

Директорот на Кинотеката на Северна Македонија, Владимир Ангелов, прогнозира дека филмот „Медена земја“ ќе ги освои двете награди „Оскар“

Погледни видео
image Погледни видео
Атиџе Муратова: Кога е природен, медот е лековит

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 24, 2020

991

Погледни видео