Tag: добрососедство

image Погледни видео
Литовски: Последниве години бугарската пропаганда во Македонија се зголеми и зајакна

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

4109

Посетата на потпретседателот на бугарската Влада, Каракачанов на Битола, обично во Македонија за одредени кругови секогаш претставува полит

Погледни видео