Tag: димова

image Погледни видео
Димова за УБ: Да го поттикнеме потенцијалот што се наоѓа во младите

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

377

„Поминавме напорна година. Оваа година ќе правиме национална стратегија за интернационализација. Искористеноста на средства во Националнат

Погледни видео