Tag: дик

image Погледни видео
5
Деркоски: Избирачкиот список не може да биде идеално чист

Дамјан Варошлија

декември 24, 2019

191

Можни ли се манипулации со избирачкиот список пред престојните избори? Избирачкиот список не може да биде идеално чист. Во него се вметнати си

Погледни видео