Tag: децентрализација

image Погледни видео
Перишиќ во УБ: Македонските општини се најсиромашни во Европа – без пари нема демократизација на општеството на локално ниво

Дамјан Варошлија

јануари 20, 2020

2493

Нова фаза на децентрализација. Без пари нема демократизација на општеството на локално ниво. – Идеите се различни. Минатата година во јуни,

Погледни видео