Tag: Демократи

image Погледни видео
Огненовски: Сакаме „Демократи“ еднаш засекогаш да и помогне на Македонија

Дамјан Варошлија

февруари 19, 2020

1967

Предизборието е период кога се прават комбинаториките како да се настапи на изборите. За тоа дали ќе одат сами или се договара пред изборна ко

Погледни видео
image Погледни видео
Андоновиќ: Мемоарите на Болтон последен обид на демократите да извршат удар врз Трамп

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 30, 2020

3792

Демократите шанса да сменат мислење кај некои републикански сенатори гледаат во поранешниот советник за национална безбедност Џон Болтон. И

Погледни видео