Tag: Даниела Арсовска

image Погледни видео
Арсовска за УБ: Потребна е итна реформа – немањето на функционален систем ги брка компаниите од Македонија

Дамјан Варошлија

декември 26, 2019

383

Бизнисот бара да се формира Унифициран регистар, каде ќе се избегнат двојните плаќања и ќе се добијат унифицирани цени. Парафискалните давачк

Погледни видео