Tag: дане талевски

image Погледни видео
Талески за УБ: Стануваме полноправна членка на НАТО пред изборите во април

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

398

– Владата го утврди текстот за ратификација на Вашингтонскиот договор и тој е пратен во Собрание. Тоа значи дека ние сме спремни за ратифик

Погледни видео
image Погледни видео
Талески за УБ: Иран треба добро да размисли како ќе се постави

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

421

„Воопшто не е добро кога се напаѓа најважниот стратешки сојузник на Северна Македонија, САД. Нападот врз воени бази на САД со можни жртви е на

Погледни видео