Tag: дамјан манчевски

image Погледни видео
Манчевски за УБ: Потребна е реорганизација на целата институционална поставеност во системот

Дамјан Варошлија

јануари 24, 2020

2663

Кога ќе кажеме јавна администрација мислиме на сите вработени во јавен сектор, но тоа не е така. Јавната администрација се едвај 16.000 луѓе од си

Погледни видео