Tag: грип

image Погледни видео
Ќе ја начекаме „Корона“ уште при влез во Македонија

Дамјан Варошлија

јануари 29, 2020

3409

Жарко Караџоски околу денешната ситуација во Македонија и светот околу вирусот Корона.

Погледни видео
image Погледни видео
Д-р Марија Цветановска за УБ: Подготвени сме за корона вирусот

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

2837

– Веќе сме во сезоната на грип. Бројот се зголемува секојдневно. Нема засега ништо невообичаено. Од почетокот на сезоната имаме околу 17 хосп

Погледни видео