Tag: град

image Погледни видео
Скопје како урбанистичка џунгла – „Треска“ испит за нашата матрица

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

2644

Поседната реакција е не ни треба зеленило и дрва, дајте ни станови за синовите. Дали тој рурален и ситно-сопственички ментален склоп веќе доми

Погледни видео