Tag: гоце наумов

image Погледни видео
Гоце Наумов: Врските на Македонија со Африка се подлабоки отколку што мислиме

Дамјан Варошлија

јануари 17, 2020

956

Духовите на Африка некако ѝ отворија пат на Африка во Македонија. Уште додека ја подготвувавме минатата изложба се појави идејата за овогодиш

Погледни видео