Ознака: горива

image Погледни видео
Бакревска: Ја поздравуваме секоја вонредна контрола на Царина

Дамјан Варошлија

јануари 31, 2020

3930

Актуелна тема се камионите кои се запрени на Царина и дел од нив подлежат на вонредна инспекциска контрола. Гостинка во Скопски агол на Утринс

Погледни видео