Tag: горан рафајловски

image Погледни видео
Рафајловски за УБ: Државата да ја остави бизниз заедницата на мир

Дамјан Варошлија

јануари 14, 2020

705

Професорот Горан Рафајловски, консултант, стопанственик и повеќе години на раководни коморски функции, за Утрински брифинг вели дека овие из

Погледни видео