Tag: горан момировски

image Погледни видео
Јавниот дискурс поважен од личните препирки

Дамјан Варошлија

јануари 14, 2020

1147

Влегуваме во предизборен период. Новинарите се соочени со проблем да се прави интервју со политичари а да не се навлага во оние пропангадисти

Погледни видео