Tag: глигорова

image Погледни видео
Глигорова за УБ: Законски измени за наплата на долговите за социјално ранливите категории ќе важат и за предметите кои што веќе се започнати

Дамјан Варошлија

јануари 17, 2020

1285

Делумно барањата на невладините организации се прифатени. Исто така, делумно сме и ние и граѓаните задоволни од она наше барање што ќе биде им

Погледни видео