Tag: гас

image Погледни видео
Реџепи за УБ: Субвенциониран и поевтин гас за секое семејство

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1854

Оваа Влада е фокусирана да донесе гас до секое семејство. Но не само да го донесе, туку и тој да биде поевтин. Сметам дека се направени и создаде

Погледни видео
image Погледни видео
Хаџи Мишев за УБ: Гасот полека излегува од игра, светот се врти кон енергетско обновливите извори

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

496

Конвенционалните извори на енргија станаа проблематични и целиот енергетски свет се обидува тој вид на енергија да се намалува. Никој не знае

Погледни видео
image Погледни видео
Хаџи Мишев за УБ: Турскиот тек ќе донесе стабилност во снабдувањето со гас

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

326

Турскиот тек е замена за јужниот тек, со тоа што сега значењето на Турскиот тек во однос на значењето кое го имаше јужниот тек пред 7-8 години е з

Погледни видео