Tag: вмро-

image Погледни видео
Јаулевски за УБ: ВМРО-ДПМНЕ е партија која дава големи шанси на младите

Дамјан Варошлија

февруари 19, 2020

2405

– Што се однесува до младите во ВМРО-ДПМНЕ треба да имаме поинаков пристап од во рамки и на партијат аи општеството со цел нанадминување на

Погледни видео