Tag: Влатко Ѓорчев

image Погледни видео
7
Ѓорчев: Завршува тешка година, следува година на промени

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

250

– Кога некој во ова време ќе каже дека Македонија блеска, дека е сјајна ѕвезда, заслужува и еден „скопски“ одговор од типот „на какви печур

Погледни видео
image Погледни видео
9
Шахпаска за УБ: Ѓорчев не ја говори вистината – Место Комисија за пензиите тие во салата оддржуваa партиска координација

Дамјан Варошлија

декември 24, 2019

384

Пензионерите се затекнати од блокадата на законот за пензии кој што, доколку не се усвои до крајот на годинава, ќе оневозможи  покачување на п

Погледни видео