Tag: виолина

image Погледни видео
Седете дома, за себе, за вашите најмили, за сите нас – Маријана Лазаревиќ упати порака преку својата виолина

Ивана М. Лазаревиќ

април 2, 2020

10257

16 годишната Маријана Лазаревиќ, виолинист од средното музичко училиште „Илија Николовски Луј“ преку делото на Антонио Томасо Витали упати п

Погледни видео