Tag: винарии

image Погледни видео
Вукичевиќ за УБ: Продолжуваме да се развиваме и во повисокиот сегмент на вината

Дамјан Варошлија

декември 27, 2019

280

Винаријата „Тиквеш“ ја има најуспешната година. Вкупната добивка, профитот и инвестициите се во пораст. Директорот на „Тивеш“ Радош Вукиче

Погледни видео