Tag: виктор михајлов

image Погледни видео
Несрин Таир: Потребни се 115 милиони денари за Турскиот театар, во спротивно, зградата ќе пропадне

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 23, 2020

926

„Прво за што се заинтересирав кога ме назначија за в.д. директор беше да се вратат долговите и се заинтересирав околу состојбата со зградата н

Погледни видео