Tag: Виктор Илиевски

image Погледни видео
Виктор Илиески: За 100 отсто ја зголемивме публиката на Македонска филхармонија

Дамјан Варошлија

јануари 16, 2020

1349

Македонска филхармонија, во изминатата година ја зголеми публиката за 100 отсто за редовната програма и за 150 отсто за дополнителните програми,

Погледни видео