Ознака: вести

image Погледни видео
Чолакова: Неопходно е да се вработат луѓе кои ќе се јавуваат на телефон во ординациите

Виктор Теофиловски

декември 25, 2020

415

Погледни видео
image Погледни видео
Коронакризата ја зголеми сиромаштијата

Виктор Теофиловски

декември 18, 2020

483

Погледни видео
image Погледни видео
Животот на пензионерите во корона кризата

Виктор Теофиловски

ноември 18, 2020

316

Погледни видео
image Погледни видео
Не постигнавме договор со градоначалникот Шилегов

Виктор Теофиловски

октомври 27, 2020

346

Погледни видео
image Погледни видео
На пожарникарите им нудиме медиација, не ја прифаќаат

Виктор Теофиловски

октомври 27, 2020

828

Погледни видео
image Погледни видео
Заев: Сиромаштија е во државата затоа не се купуваше на викенд без ДДВ

Виктор Теофиловски

октомври 16, 2020

670

Погледни видео
image Погледни видео
Караџовски: Ќе доставиме предлог да се зголеми бројот на автобуси на ЈСП

Виктор Теофиловски

октомври 16, 2020

459

Погледни видео
image Погледни видео
Караџовски: Полициски час е можен ако растат бројките, засега не размислуваме за тоа

Виктор Теофиловски

октомври 16, 2020

477

Погледни видео
image Погледни видео
Шахпаска: 270 корисници чекаат сместување во домови

Виктор Теофиловски

октомври 9, 2020

398

Погледни видео
image Погледни видео
Студентските домови ги отворија вратите за студентите

Виктор Теофиловски

октомври 6, 2020

620

Погледни видео