Tag: Вашингтонски договор

image Погледни видео
Талески за УБ: Стануваме полноправна членка на НАТО пред изборите во април

Дамјан Варошлија

јануари 8, 2020

398

– Владата го утврди текстот за ратификација на Вашингтонскиот договор и тој е пратен во Собрание. Тоа значи дека ние сме спремни за ратифик

Погледни видео