Tag: Булимично читање

Јовковска за „Булимично читање“ низ социјалните мрежи и ефектот врз книгата Погледни видео
Ана Јовковска: „Булимичното читање“ на социјалните мрежи ги изеде книгите

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 3, 2020

1700

„Сакам значи постојам“ е третата по ред книга на Ана Јовковска, која ќе биде промовирана во среда (5 февруари). Таа вели дека нејзината нова кн

Погледни видео