Tag: букет среќа

image Погледни видео
9
Фудфлористика е концепт што носи радост и среќа -Гуржовска во УБ

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

1346

Фудфлористика е нов правец. Ги спојува традиционалната флористика која се состои од аранжмани, букети, цвеќиња и слично, со храната. Најчесто

Погледни видео