Tag: бугарија

image Погледни видео
Литовски: Последниве години бугарската пропаганда во Македонија се зголеми и зајакна

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

2636

За историчарот проф. д-р Александар Литовски, поводот на Карачанов бил промоција на книга – Личноста и делото на Тодор Александров, а било о

Погледни видео
image Погледни видео
Колев за УБ: Бугари се етаблирани и во ВМРО-ДПМНЕ и во СДСМ

Дамјан Варошлија

јануари 14, 2020

466

За да има кавга се потребни двајца. Не може човек да се скара сам со себе си. За да постојат тие кавги меѓу Скопје и Софија, многу често се налива

Погледни видео