Tag: брегзит

image Погледни видео
Андоновиќ: Велика Британија станува „независна“ држава

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 31, 2020

3316

Велика Британија ја напушта Европската унија денес на полноќ по средноевропско време, односно во 23:00 часот по времето во Лондон и веднаш ќе вл

Погледни видео
Лондон пред Брегзит Погледни видео
Лондончани „мртви ладни“ пред Брегзит

Дамјан Варошлија

јануари 30, 2020

315

Ништо посебно како да не се случува. Нормален ден во Лондон и ако се суди според она што може да се види по улиците лондончани се „мртви ладни“

Погледни видео
image Погледни видео
Брегзитот заменет со Мегзит

Дамјан Варошлија

јануари 10, 2020

252

Криза во кралското семејство. Според братинските таблоиди Меган го наговорила Хари да се отселат привремено за Канада. Меган Маркл е во Канад

Погледни видео