Tag: Бранислав Шовљански

image Погледни видео
Шовљански за УБ: Српските власти не етикетираат како „странски платеници“ оти не им се допаѓаат темите поврзани со нив

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 5, 2020

1803

Од самиот почеток на емитувањето на програмата на Н1, новинарите се изложени на напади и притисок.  Поинаку се третират од страна на српскит

Погледни видео