Tag: Борка

Биба Додева: Целта на здружението „Борка“ е да ги едуцира граѓаните Погледни видео
Додева: Национална стратегија за борба со ракот, не за во фиока туку за конкретни резултати

Ивана М. Лазаревиќ

февруари 4, 2020

3579

Целта на здружението „Борка“ е да ги едуцира граѓаните дека ракот е излечива болест. Министерството за здравство е отворена институција со к

Погледни видео