Tag: Болтон

image Погледни видео
Андоновиќ: Мемоарите на Болтон последен обид на демократите да извршат удар врз Трамп

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 30, 2020

3436

Имено, Болтон најави излегување на книга со негови мемоари кои содржат пикантерии од неговата работа во администрацијата на Доналд Трамп. Во

Погледни видео