Tag: богојевски

image Погледни видео
Богојевски за УБ: Секоја пора во општеството е исполитизирана

Дамјан Варошлија

јануари 22, 2020

593

Секоја пора во нашето општеството е исполитизирана, Од спортист па до Атиџе, што е многу поразително. Како да се дојде до деполитизација во спо

Погледни видео
image Погледни видео
Богојевски за УБ: СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се сијамски близнаци – лидерствата се под капата на македонските олигарси

Дамјан Варошлија

декември 31, 2019

427

СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се сијамски близнаци. Лидерствата се под капата на македонските олигарси. ВМРО- ДПМНЕ и лидерот Мицковски ја продолжуваат гр

Погледни видео