Tag: Блерим Груби

image Погледни видео
2
Виолинистот Груби разочаран: Со две илјади евра уметност не бива

Дамјан Варошлија

февруари 18, 2020

2396

Блерим Груби, виолинист, повеќе од две децении се занимава со класична музика. Последните две години како и годинава, сакаше да го реализира фе

Погледни видео