Tag: билјана црвенковска

image Погледни видео
Билјана Црвенковска: Денешните деца не сакаат да читаат зашто книгите се застарени

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 22, 2020

1239

Книгите за деца се’ уште се несоодветни и затоа децата не сакаат да ги читаат, вели писателката Билјана Црвенковска. „Модерните книги за дене

Погледни видео