Tag: бесплатен превоз

image Погледни видео
Скопски агол: Скопјани не ги почитуваат препораките на градот – не користат бесплатен јавен превоз

Дамјан Варошлија

јануари 29, 2020

3639

Скопјани не ја користат една од пакетот мерки на градот – бесплатниот превоз. Извештаите говорат дека не се зголемуваа свесноста за корист

Погледни видео