Tag: Бесиан Мехмети

image Погледни видео
Бесиан Мехмети за УБ: Светски тренд е концентрацијата на урбаното живеење да биде во центарот на градовите

Дамјан Варошлија

јануари 3, 2020

469

Не сум приврзаник на постојано менување на урбанистичките и архитектонските решенија за Скопје, но поминавме низ еден период што во градот за

Погледни видео