Tag: берлин

image Погледни видео
Самитот во Берлин обид да отстрани „ризикот од вистинска регионална ескалација” во Либија

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 20, 2020

1272

Во Берлин се собраа клучните светски фактори во долгогодишната граѓанска војна во Либија во обид да се запре конфликтот и мешањето на странск

Погледни видео