Tag: белград

Срѓан Ѓоковиќ Погледни видео
Од дното до врвот: Годинава музеј за Ѓоковиќ

Дамјан Варошлија

февруари 3, 2020

2609

Терористичкиот напад се случи во квартот каде што јас живеам. Но бев преокупиран со други обврски па воопшто не знаев за сето тоа додека не ме

Погледни видео
image Погледни видео
Андоновиќ: САД директно се вклучува во решавањето на косовскиот проблем, обновена авиолинија Белград-Приштина

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 23, 2020

631

По дваесет години повторно е возобновена авиолинијата Белград-Приштина, а Албин Курти стана мандатор на новата влада. Дали овие два настани ј

Погледни видео