Tag: балет

image Погледни видео
7
Бисера Чадловска: Националната опера мора да има железен репертоар

Ивана М. Лазаревиќ

јануари 21, 2020

728

Диригентката и директорка на Националната опера за Утрински брифинг вели дека институцијата мора да има железен репертоар за да биде успешна

Погледни видео