Tag: афтокефалност

image Погледни видео
Утрински брифинг: Трамп и Путин заедно против тероризмот – Црногорската црква без амин за автокефалност

Дамјан Варошлија

декември 30, 2019

385

Руските безбедносни сили спречиле обид за терористички напад во неколку градови во Русија, меѓу кои и Санкт Петерсбург. Дојавата за евентуалн

Погледни видео